Wilt u productiever werken? Meer deals maken? Is het beter vanwege de onderhandelingen voor te bereiden en goed te begrijpen waarmee klanten twijfels hebben? En heeft gekregen u ook nagedacht over u optimaliseren van prestaties om het productiviteit aanzienlijk te verhogen?

Op al deze gebieden kan meer worden bereikt betreffende behulp van virtuele datarooms. Veel mensen denken dat dit alleen cloudopslag is. Maar in feite is een redmiddel dat de interne en externe processen van het bedrijf verandert.

Effectievere communicatie met partners en klanten

drooms

Enigszins tijd besteedt u aan jullie organiseren van vergaderingen en onderhandelingen? U kunt een aanzienlijk hoeveelheid werkuren besparen door virtuele datarooms te gebruiken. Deel vertrouwelijke gegevens met partners in een volkomen veilige modus en houd alleen enkele zinvolle vergaderingen. Selecteer de gewenste document en configureer u instellingen om ermee te werken. Uw partner bevestigt zijn gezicht met authenticatie op twee niveaus en kan dan het document alleen via het beveiligingsraster zien, bewerken, downloaden of afdrukken. De kunt de toegang op elk gewenst moment annuleren.

Tijdens gegevensoverdracht worden de meest betrouwbare gegevensoverdrachtprotocollen, speciale codering en sleutels gebruikt. merrill data room werden gecreëerd in overeenstemming met internationale veiligheidsregels, doorgegeven numerieke controles en audits en werden bovendien bekroond met kwaliteitscertificaten zoals ISO en SOC2. Met deze ontwikkeling kunt u vrij belangrijke gegevens uitwisselen en hoeft u zich geen zorgen te maken over jouw eigen veiligheid.

Geoptimaliseerd werken met documentatie

Hoeveel tijd besteed je elke dag aan het werken met documenten? Jullie kunt hier veel minder tijdsbestek aan besteden. Met behulp van virtuele datarooms hoeft u buiten bestanden te converteren. Ontwikkeling accepteert alle relevante formaten en jouwe conversie duurt slechts enkele seconden. Dankzij slim zoeken kunt u ook direct bestanden, documentpagina’s vinden.

U kunt ook bestanden organiseren, het ontwerp configureren ofwel een hele groep documenten afdrukken. De mogelijkheid om groepsmailings in bij stellen, bespaart u ook frequent tijd, wat altijd beter bedragen om aan productievere taken te besteden.

Mobiliteit voor u en uw team

Het gebruik betreffende virtuele datarooms garandeert 24/7 toegang tot uw gegevens. U kunt deze toegang vanaf elk nevelapparaat krijgen. Door ontwikkeling kunt u niet alleen mobieler zijn, maar mede uw team.

Betreffende groepstoegang tot een document ofwel map in te stellen, kunt u overal werken aan documentatie of een project. Gebruikers kunnen verschillende toegangsrechten hebben die zeer gewoon te configureren zijn. Ook hebt u na het werk rapporten van de productiviteit van het team en zijn leden.

Analytics voor een productievere organisatie van bedrijfsprocessen

zijn zeker unieke service, het vereenvoudigt gratis alleen het werk, maar biedt mede belangrijke analytische informatie. Ten voornaamste hebt u na voltooiing betreffende groepswerk aan projecten rapporten met de effectiviteit van elke deelnemer. Dit zal helpen om processen productiever te organiseren. Ten tweede, door toegang te bieden met uw partners of potentiële bezoekers, beschikt u over gedetailleerde rapporten over het werken met documenten. Waardoor u kunt begrijpen wat jij meest in een partner is geïnteresseerd en u zich eenvoudiger kunt voorbereiden op vergaderingen en onderhandelingen.

Call Now ButtonClick To Call